SHTËPIA E RINISË
KVRL
1
Kryetari Haziri i jep mbështetje udhëheqjes së re të KVRL-së, kërkon më shumë punë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur në një takim informues udhëheqjen e re të Këshillit të Veprimit Rinor Lokal, të cilë ...

NJOFTIME
15085475_684253185067109_988796978717820141_n
Në Shënimin e ditës ndërkombëtare të vullnetarizmit, Ambasada Britaneze ndanë 7grante në Gjilan

Ftesë Vullnetarizmi për Zhvillim: “Promovimi i vullnetarizmit dhe qytetarisë aktive në Kosovë“ – Shtëpia e Rinisë, Gjilan &nb ...